Cele mai recente martisoare confectionate de mine

Cele mai recente martisoare confectionate de mine

duminică, 10 martie 2013

COLIERE CROSETATE

Coliere din margelute de nisip lucrate in tehnica coralului, fara nici un accesoriu metalic.









3 comentarii:

  1. Buna ziua! Ma numesc Cristina Olaru si sunt o tanara din orasul Iasi pasionata de bijuterii handmade,cu cristale si de argint.As dori sa va rog sa-mi crosetati si mie colierul maro -caramiziu cu bila si pandantiv din margelute toho----publicat de Adriana Daroui duminica,martie,2013.Eu va scriu pe 4 iunie 2016 acum si va pot spune ca aveti multa inspiratie si creatvitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma numesc Cristina Olaru si va dau adresa de e-mail: joyoflightandsound@gmail.com--- va rog in cat mai scurt timp sa-mi confec tionati acest colier si pe celelalte coliere si sa-mi faceti o reducere de pret----sa ma sunati la numarul de telefon 0754493174 pana luni-marti-5-6 iunie 2016.Eu fac un tratament pentru depresie si doresc sa invat de la colierul Dumneavoastra sa confectionez margele -deoarece eu am preocupari intelectuale care ma obosesc --sunt pasionata de psihanaliza jungiana,freudiana si adleriana si cat deseori la pian.Lucrez ca Assistant Manager la o firma private si imi doresc sa stralucesc c u aceste margele la job si la plimbare. Iubesc atat de mult bijuteriile incat le port zi de zi si ma si culc cu cerceii de Argint la ureche incat mi s-au rupt gaurile de la urechi pt. cercei.
      Daca imi puteti confectiona un colier ca acesta maro-caramiziu cu bila si lanturi,dar pe violet si roz-magenta ca paleta coloristica asd fi fericita si sa mi-l trimiteti pe toate colierele la 1 iulie 2016.

      Ștergere
    2. Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti si sa-mi spuneti daca colierele pe care le-am vizualizat,inclusiv -pe primul loc acesta maro-caramiziu cu bila si lanturi-cat ma costa fiecare colier si cele sase coliere in total si daca mi le puteti trimite-vinde prin Posta Romana cat mai repede.Cristina Olaru.

      Ștergere